ABOUT

[rs_space height=”180px”]
[rs_section_title title=”The Hitch Wedding Visuals” id=”#about”]

The Hitch is een visueel team dat gespecialiseerd is in huwelijks en lifestyle fotografie en videografie.

Sinds de opening van onze studio in 2016, hebben we ons niet enkel toegelegd op ons vakmanschap maar ook om op een zo aangename manier de beste ervaring te kunnen geven aan onze koppels. We geloven oprecht dat de kennismaking en de band die we creëren met onze koppels toedragen aan de ervaring van het plannen van hun huwelijk. Eenmaal we van vooraf een goeie connectie hebben met onze koppels, merken we op dat de mensen meer op hun gemak zijn voor onze les, wat ons ertoe leid om zo hun echtheid en unieke liefde voor elkaar op beeld vast te leggen.

We begrijpen dat er enorm veel tijd en energie kruipt in het plannen van één van de mooiste dagen van je leven. We weten ook dat wanneer deze dag voorbij is, en de restjes van de taart zijn opgegeten, de beelden eigenlijk de enige laatste visuele herinnering zijn van jullie trouwdag. Al deze herinneringen, jullie verhaal,is uiteindelijk verteld vanuit het perspectief van jullie fotograaf en videograaf. Het is voor ons dan ook een enorme eer en voorrecht om door onze klanten gekozen te worden als hun “visuele memory maker”.

[rs_space height=”30px”]
[rs_image_block align=”align-center” image=”3276″]
[rs_space height=”30px”]
[rs_section_title title=”Hoe gaan jullie te werk? ” top=”30px” bottom=”20px”][rs_space height=”5px”]

Elke trouw is uniek en het zijn net die speciale momenten die eigen zijn aan jullie dag die wij graag in beeld brengen. Dit moet een van de mooiste dagen van jullie leven zijn en deze foto’s en video’s zouden dat moeten reflecteren. Als fotograaf/videograaf proberen we zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn en zo de magische en spontane momenten van de dag weer te geven. Doorheen de dag nemen we ook even een moment om samen een shoot te doen, hierbij begeleiden we jullie graag om ook deze sessie zo plezant en comfortabel mogelijk te maken.

[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=”Wanneer zijn de beelden klaar?” bottom=”20px”]

Na ongeveer drie tot vier weken ontvangen jullie de bewerkte en zorgvuldig geselecteerde foto’s op USB-stick of via het internet, samen met de al dan wel of niet gekozen print. De video is ongeveer klaar na drie weken, deze komen we jullie persoonlijk brengen.

[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=”Hoelang blijven jullie?” bottom=”20px”]

Zolang jullie willen! We raden wel aan om minimum 6 uur aanwezig te zijn om zo een verhaal te vertellen en een maximum aantal uren van 16 omdat zowel wijzelf als onze camera tegen dan niet meer optimaal functioneren. Indien jullie toch langer wensen, is dit mogelijk door met een tweede fotograaf/videograaf te werken.

[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=”Komen jullie voordien bij ons langs?” bottom=”20px”]

Het is onze taak om op een zo visueel aantrekkelijke manier jullie speciale dag vast te leggen. Daarmee vinden we het ook belangrijk om jullie op voorhand wat te leren kennen en zo te overlopen wat de mogelijkheden zijn en welke ideeën en soort beelden jullie voor ogen hebben. Zo weten we beiden wat we kunnen verwachten.

[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=”Doen jullie ook verlovingsshoots?” bottom=”20px”]

Met plezier zelfs! Verlovingsshoots zijn super om te doen en gaan meestal gepaard met veel pret en zo kunnen jullie ook al een idee krijgen van onze manier van werken. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons jullie uitnodigingskaartjes te laten maken en dan kunnen we deze verlovingsfoto’s hier ook voor gebruiken..

[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=” Is er een mogelijkheid tot het aanvragen van foto-albums?” bottom=”20px”]
Yes – deze mogelijkheid is er. Foto-albums worden door ons gelay-out samen met jullie inspraak van de selectie van de foto’s. Voor meer info ivm de prijzen voor foto-albums gelieve dan contact op te nemen.
[rs_space height=”10px”][rs_section_title title=”Hoeveel kost dit nu?” bottom=”20px”]
Elk huwelijk is verschillend en zo zijn ook al jullie wensen anders, dus voor een precieze prijs voor jullie huwelijksreportage neem je het best contact op met ons om dit zo concreet mogelijk te kunnen overleggen.
[rs_section_title title=”Nog vragen?” top=”30px” bottom=”20px”]
Neem gerust contact op met ons via volgend mailadres: info@thehitch.be voor al jullie vragen.
[rs_space height=”80px”]